Het Sinterklaasdorp, een spektakel

Dit jaar is Sinterklaas weer te vinden in het Sinterklaasdorp. Je kunt weer spelen en bijkletsen met de Pieten in het Sinterklaasdorp. Of wat dacht je van nog meer pepernoten eten. Wellicht duik je ook nog even bij Sint op schoot voor die geweldige foto. Dit jaar kan dat allemaal weer in het Sinterklaasdorp op de Vischmarkt midden in de stad. Kom je ook weer genieten van al dat leuks en lekkers?

Met plattegronden van de Vischmarkt en bouwtekeningen van alle speeltoestellen is tot op de millimeter nauwkeurig gestoeid om de leukste en mooiste belevenissen mogelijk te maken. Van 13:00 uur tot 16:00 uur is het Sinterklaasdorp geopend en genieten kinderen, ouders, opa's en oma's van al dat leuks.

De pieten dagen je uit om te springen op één van de springkussens of te zwieren en te zwaaien in de draaimolen. De kraampjes met lekkers als warme chocolademelk, popcorn en suikerspinnen zorgen voor de juiste energie. Klaar voor een rondje swingen op de muziek van de Pietenband of het bestormen van de hindernissenbaan. Bij de oud Hollandse spelletjes laat je Piet zien dat je het hele jaar geoefend hebt en ga je uiteraard van hem winnen. Nog even met Sinterklaas en Hoofdpiet op de foto na het ponyrijden. En vergeet je niet je verlanglijstje of tekening aan één van de honderd Pieten te geven?

Kom ook naar het Sinterklaasdorp en beleef een geweldige Sinterklaasmiddag met de Sint en alle muziek-, dans en strooipieten. 

Tot zaterdag 17 november!

< Terug naar overzicht