Het Sinterklaasdorp, Pret voor iedereen

Dit jaar heeft Sinterklaas iets nieuws voor ons in petto. Je bent natuurlijk al gewend te spelen en bij te kletsen met de pieten of wat dacht je van nog meer pepernoten eten. Wellicht duik je ook nog even bij Sint op schoot voor die geweldige foto. Dit jaar mag dat allemaal op die mooie Vischmarkt midden in de stad. Kom je ook weer genieten van al dat leuks en lekkers?

Met plattegronden van de Vischmarkt en bouwtekeningen van alle speeltoestellen is tot op de millimeter nauwkeurig gestoeid om de leukste en mooiste belevenissen mogelijk te maken. Van 13:00 tot 16:00 uur is het Sinterklaasdorp geopend en genieten kinderen, ouders, opa’s en oma’s van al dit leuks.

De Pieten dagen je uit om te springen op één van de springkussens of te zwieren en te zwaaien in de draaimolen. De kraampjes met lekkers als warme chocolademelk, popcorn en suikerspinnen zorgen voor de juiste energie. Klaar voor een rondje swingen op de muziek van de Pietenband of het bestormen van de hindernissenbaan? Bij de oudhollandse spelletjes laat je Piet zien dat je het hele jaar geoefend hebt en ga je uiteraard van hem winnen. Nog even met Sinterklaas en Hoofdpiet op de foto na het ponyrijden. En vergeet je niet je verlanglijstje of tekening aan één van de honderd Zwarte Pieten te geven?

Kom ook naar het Sinterklaasdorp en beleef een geweldige Sinterklaasmiddag met de Sint en alle muziek-, dans en strooipieten. Tot zaterdag 18 november!

< Terug naar overzicht
   
  Pietenpark