Pakjes naar de Voedselbank Harderwijk

Wie het ‘Sint in Harderwijk Journaal' heeft gevolgd, weet dat de zwarte pieten dit jaar niet goed hebben opgelet bij het verzamelen van de verlanglijstjes. Het gevolg was dat er te veel pakjes zijn besteld. Sint heeft een oproep gedaan aan de kinderen van Harderwijk om mee te denken aan wie die extra pakjes nu eens gegeven zouden kunnen worden.

Het was afgelopen zaterdag duidelijk te merken dat de Sint veel extra's had meegenomen. Sint kwam niet alleen met de pakjesboot naar Harderwijk, maar had  een hele vloot van schepen bij zich. Allemaal volgeladen met pakjes. Pakjesboot 13 lag dieper in het water dan gewoonlijk. En Sint had extra veel Pieten mee genomen om al die leuke pakjes te gaan verdelen.

De vraag is naar wie gaan die extra pakjes. De kinderen en hun ouders, in Harderwijk, Hierden en een groot gedeelte van de Veluwe, hebben het idee ingestuurd om de kinderen die in de gemeente Harderwijk afhankelijk zijn van de Voedselbank eens te verwennen. Sint is het hier helemaal mee eens en hij gaat er dus voor zorgen dat dit voorstel ook uitgevoerd wordt.

SINT BEDANKT

Sinterklaas wil alle kinderen en hun ouders bedanken voor de geweldige ontvangst aan de haven, de Markt en in het Sinterklaasdorp op de Vischmarkt. Hij heeft er van genoten.

 

 

< Terug naar overzicht