Sinterklaasdorp

Sinterklaas was zo enthousiast over het Sinterklaasdorp vorig jaar, dat hij inmiddels al even navraag heeft gedaan of er dit jaar weer zo’n dorp is. De Vrienden van Sinterklaas Harderwijk hebben dan ook hun uiterste best gedaan om dit jaar weer de Vischmarkt om te toveren tot een heus Sinterklaasdorp. Hij was dan ook zeer blij te horen dat niet alleen hij en zijn Pieten, maar ook alle kinderen weer een geweldige Sinterklaasmiddag kunnen beleven! Van 13:00 tot 15:00 uur is het Sinterklaasdorp geopend. Net als het Sinterklaasfeest is ook het Sinterklaasdorp voor jong en oud. Want er is een heleboel leuks te beleven voor zowel kinderen als de ouders.

Kom jij gezellig springen op één van de springkussens met de Pieten of versla jij Zwarte Piet bij een van de oud-Hollandse spelletjes? Om even bij te komen staan er allemaal kraampjes met lekkernijen zoals warme chocolademelk, popcorn en suikerspinnen. Daarna kun je een dansje wagen op de muziek van de Pietenband en bij Sinterklaas op schoot voor de foto. Ook dit jaar zijn er weer pony’s waarop je een ritje kunt maken. Vergeet je niet je verlanglijstje of tekening aan één van de honderd Zwarte Pieten te geven die rondlopen in het Sinterklaasdorp?

Kom ook naar het Sinterklaasdorp en beleef een geweldige Sinterklaasmiddag met Sinterklaas en alle muziek-, dans en strooipieten. Tot dan!

< Terug naar overzicht
   
  Op de foto met Sinterklaas